Zoete aardappels wassen

Op grote schaal zoete aardappels wassen? Daar kan MCR Machinery u bij helpen. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van uiteenlopende machines voor de voedselverwerkende industrie. Een complete productielijn om zoete aardappels te wassen en te drogen behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. In ons productoverzicht ziet u welke apparatuur wij allemaal kunnen leveren. En wilt u een machine op maat laten bouwen? Neem gerust contact op, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij kunnen machines en waslijnen ook uitvoeren met de revolutionaire Undine wastechniek

 

Zoete aardappels wassen met bandwasser

Voor het wassen van knolgewassen, zoals de zoete aardappel, maken veel van onze klanten gebruik van de bandwasser, ook wel belt washer genoemd. Het mooie is dat uw zoete aardappels (bataat) tijdens het wassen niet beschadigen, want wij garanderen de beste kwaliteit producten wanneer u ze met onze bandwasser wast. We vertellen u graag hoe onze belt washer in z'n werk gaat: op een band die bestaat uit gaas draait de bataat of een ander product onder zogenaamde Undine nozzles door. Onder de band zitten ook nozzles, die door de band heen spuiten om de onderkant van uw product schoon te krijgen. Door gebruik te maken van Undine nozzles beschadigt uw product niet.

 

Complete waslijn bestellen bij MCR Machinery

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de bandwasser los te bestellen en zelf met uw verwerkingslijn te verbinden. Bij MCR Machinery kunt u ook kiezen voor een complete waslijn. Deze noemen we op onze website waslijn voor aardappelen, bataten en groenten. De waslijn is ook uitstekend te gebruiken om knolgewassen zoals zoete aardappels te wassen en te drogen. MCR Machinery kan een was- en drooglijn ook voor u op maat ontwikkelen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Vragen? Bel of mail MCR Machinery gerust

Heeft u vragen over onze mogelijkheden om zoete aardappels te wassen en/of te drogen? Of wilt u meer weten over de andere producten uit ons assortiment waaronder de rvs kistenkantelaar, viltdrogervijzels, drum washer, trommelwassertransportschroef of pompoenwaslijn? Zelfs wanneer u een machine zoekt die niet op onze website staat, kunt u contact opnemen. De kans is groot dat we u van dienst kunnen zijn. U kunt bellen naar 0527-205900 of een e-mail sturen naar info@mcrmachinery.nl.

 

 

Bekijk hier ons totale aanbod