Machines voor de voedselverwerkende industrie

Uw groenten en fruit brandschoon én met een langere houdbaarheid. Bij MCR Machinery uit Marknesse investeren we in wassystemen die uw producten zeer schoon maken en weinig water verbruiken, zoals met de Undine reinigingstechniek. Bovendien zijn gemak in gebruik, reiniging en onderhoud voor ons speerpunten bij de ontwikkeling van machines en verwerkingslijnen voor het wassen, snijden, polijsten, sorteren en verpakken van groente en fruit.

In de voedselverwerkende industrie is hygiënisch werken een must. Met de revolutionaire Undine wastechniek worden uw groenten en fruit brandschoon en blijven ze langer houdbaar. Bovendien gebruikt dit wassysteem veel minder water. Een ander kenmerk van de machines van MCR Machinery is dat ze langer schoon blijven en gemakkelijk te reinigen zijn. Ook zijn onze machines handig in gebruik en eenvoudig te onderhouden.

In ons assortiment vindt u onder andere de RVS kistenkantelaar, vijzels, drum washer, trommelwasser, lappendroger, viltdroger, transportschroef en pompoenwaslijn. Ook hebben wij machines om uw zoete aardappels te wassen, ook wel bataat wassen genoemd. Bekijk hier ons aanbod. MCR levert ook producten die in meerdere branches te gebruiken zijn. Verder kunnen wij u regelmatig gebruikte machines aanbieden. Bekijk hier onze occasions. Kijk voor ons actuele assortiment op de pagina producten of neem contact op.

Wij werken samen met:

Ook bij MCR Machinery zien wij het belang van goed onderwijs. Als erkend leerwerkbedrijf leiden wij leerlingen op voor beroepen in de metaalbewerking, elektrotechniek, mechatronica en engineering. Lijkt het je leuk om bij ons werken en leren te combineren of wil je bij ons stage lopen? Neem contact op en we leren je graag kennen.