Machines voor de voedselverwerkende industrie

Gemak in gebruik, reiniging én in onderhoud. Dat zijn speerpunten van MCR Machinery uit Marknesse bij de ontwikkeling van machines en verwerkingslijnen voor het wassen, snijden, polijsten, sorteren en verpakken van groente en fruit.

In de voedselverwerkende industrie is hygiënisch werken een must. Wij spelen hierop in met machines die langer schoon blijven en gemakkelijk te reinigen zijn. Bovendien zijn onze machines handig in gebruik en eenvoudig te onderhouden.
In ons assortiment vindt u onder andere de RVS kistenkantelaar, vijzels, drum washer, trommelwasser, lappendroger, viltdroger, transportschroef en pompoenwaslijn. Ook hebben wij machines om uw zoete aardappels te wassen, ook wel bataat wassen genoemd. 

Bekijk hier ons aanbod. MCR levert ook producten die in meerdere branches te gebruiken zijn. Verder kunnen wij u regelmatig gebruikte machines aanbieden. Bekijk hier onze occasions. Kijk voor ons actuele assortiment op de pagina producten of neem contact op.

Ook bij MCR Machinery zien wij het belang van goed onderwijs. Als erkend leerwerkbedrijf leiden wij leerlingen op voor beroepen in de metaalbewerking, elektrotechniek en engineering. Lijkt het je leuk om bij ons werken en leren te combineren? Neem contact op en we leren je graag kennen.