MCR Machinery en Undine reinigingstechniek

MCR Machinery maakt gebruik van de revolutionaire Undine reinigingstechniek van IWC, Innovative Water Concepts. Met Undine worden kleine druppels water onder hoge druk op de vervuiling gespoten waardoor het product intensief wordt gereinigd. Dit bespaart veel water, geld en tijd.

Ook bij het snijden en koelen van voedingsproducten, zoals aardappelen, wortels, paprika’s, meloenen, pompoenen, appels en andere soorten groente en fruit kunt u de unieke Undine reinigingstechniek inzetten. Bij snijden komt veel warmte vrij. Het koelen van het gesneden product verlengt de houdbaarheid. Met de revolutionaire Undine reinigingstechniek heeft MCR Machinery een grote plus toegevoegd aan onze waslijnen.

 

Specificaties van de Undine reinigingstechniek

  • Revolutionaire reinigingstechniek
  • Combinatie van kleine waterdruppels met hoge luchtdruk
  • Diepe reiniging van voedingsproducten
  • Waterbesparende manier van reinigen
  • Zorgt voor langere houdbaarheid gesneden product
  • Minder productieverlies
  • Bespaart menselijke arbeid
  • Geen productbeschadiging

 

Grondige reiniging en besparing op water, geld en tijd

Een waslijn waarin de Undine reinigingstechniek is verwerkt, heeft veel voordelen. Undine bespaart op water en dus op geld. Ook scheelt het arbeid. Bij het reinigen van pompoenen en meloenen hoeft u bijvoorbeeld veel minder menselijke arbeid in te zetten om ze te reinigen. Dit geldt ook voor paprika’s. Ondanks de problemen met luis in paprika’s kunt u met de Undine reinigingstechniek een vrijwel luisvrij product aan de retail leveren, zonder dat het u veel inspanning en geld kost.

Bij MCR Machinery ontwikkelen we veel waslijnen voor uiteenlopende agrarische en tuinbouwproducten. Wij denken graag met u mee hoe wij de Undine reinigingstechniek in uw waslijn kunnen verwerken. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Daarom kunnen wij de Undine reinigingstechniek ook in uw bestaande waslijn inbouwen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.