Vacature Werkvoorbereider / Inkoper

Houd jij van gestroomlijnde processen en richt jij je werk graag zelf in? MCR Machinery heeft dan dé baan voor jou: werkvoorbereider / inkoper.

 

De functie

MCR Machinery ontwikkelt en produceert machines voor o.a. voedselverwerkende bedrijven. Binnen ons maakbedrijf is de vacature van werkvoorbereider / inkoper een nieuwe functie, waardoor jij die nog zelf kunt inrichten. Ons bedrijf groeit waardoor het belangrijk wordt om ons productieproces meer te structureren. Als werkvoorbereider / inkoper krijg jij een spilfunctie in de productie en je wordt orderverantwoordelijk. Je begeleidt elke order van tekenkamer tot productie. Dat betekent dat je in goed overleg met de engineers ervoor zorgt dat tekeningen op tijd klaar zijn. Op basis van de uitgewerkte ontwerpen koop je onderdelen in en zorg je dat die tijdig beschikbaar zijn voor de afdeling productie. Ook ben jij ervoor verantwoordelijk dat tekeningen op het juiste moment geordend bij de productie liggen. Daarnaast maak je verkoop-lay-outs in 2- of 3D die we toevoegen aan offertes, zodat ze de verkoopboodschap versterken. Bovendien denk je na over de plaats van een machine in de bedrijfsruimte van de klant en maakt hiervoor opstellingsplannen en P&I-diagrammen. Als werkvoorbereider / inkoper bij MCR Machinery werk je veel samen met de projectleider en de afdeling engineering.

 

Ons team

Momenteel bestaat ons technische team uit een projectleider, een aantal engineers, een team lassers en monteurs. We hebben zowel intern als extern korte lijnen, zodat we efficiënt kunnen werken en miscommunicatie voorkomen.

 

Richt je eigen werk in

Voor de functie van werkvoorbereider / inkoper zoeken we iemand met mbo-werkniveau en kennis van 2D-tekenen. Weet je veel van 3D tekenen dan is dat een pre. Je kunt gestructureerd werken en hebt de drive om er met het team een succes van te maken. Bij MCR Machinery houden we van doorpakkers met een positieve mindset. We vinden dat zelfs belangrijker dan kennis en ervaring. Lijkt het jou interessant om zelf vorm te geven aan onze vacature, dan leren we je graag kennen. Stel jezelf in een gesprek voor aan ons via 0527 – 205 900 of stuur je motivatiebrief naar info@mcrmachinery.nl.

MCR Machinery stelt geen prijs op acquisitie n.a.v. deze vacature.