Vacature Service Monteur

Service Monteur

 

 

Service Monteur die van variatie houdt

Hou je van afwisseling en monteer je graag de ene dag een verwerkingslijn bij een klant om de volgende dag onderhoud uit te voeren bij andere opdrachtgevers? Bij MCR Machinery bieden we je die gevarieerde baan als service monteur. Wij ontwikkelen en produceren oplossingen voor de voedselverwerkende industrie. We maken bijvoorbeeld groentewassers en transportbanden, maar ook complete verwerkingslijnen, altijd met maatwerk in de formaten, processen en details. Onze machines zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Als service monteur kun je bij MCR Machinery scoren door mee te denken en je creativiteit te laten zien in technische oplossingen. Daag jezelf uit en laat ons weten dat je graag bij MCR Machinery aan de slag wilt.

 

Ons wensenlijstje

Wij kijken breder dan alleen een diploma. Werkervaring en een servicegerichte instelling zeggen minstens zoveel. Wij denken dat een technische mbo-opleiding niveau 4 of vergelijkbare werkervaring een mooie basis is. Als monteur ben je klantgericht en flexibel. Veel van onze machines zijn van RVS, daarom is het een pre als je kunt RVS-lassen. Als service monteur is een VCA-certificaat nodig. Heb je dat nog niet, dan kun je dat op onze kosten behalen. Voldoe jij niet (helemaal) aan onze wensen, maar denk je dat je prima geschikt bent voor deze functie, overtuig ons dan van je gelijk.

 

Laat van je horen

Nog even over ons: MCR Machinery bestaat 15 jaar. We zijn groeiend en willen ons team daarom uitbreiden met een service monteur, bij voorkeur fulltime. Er is bij ons veel ruimte voor eigen initiatief en je kunt je bij ons verder ontplooien met opleidingen en trainingen. Mocht je doorgroeimogelijkheden belangrijk vinden, dan kun je je ontwikkelen tot engineer of projectleider. We horen graag waarom jij als service monteur bij MCR Machinery aan het werk wilt gaan. Neem contact op met ons via 0527 – 205 900 of info@mcrmachinery.nl.