Vacature Projectleider

Afwisseling, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid zijn belangrijke kernwoorden voor de functie van projectleider bij MCR Machinery. MCR Machinery ontwikkelt en produceert machines voor met name voedselverwerkende bedrijven. Als projectleider ben je organisatorisch, technisch en financieel van A tot Z verantwoordelijk voor onze projecten, waarbij je ze realiseert volgens de afgesproken overeenkomst tussen MCR en de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur / manager. 

 

Inhoud van de functie van projectleider

Voor elk project stel je een projectdefinitie vast. Daarna maak je een organisatieplan voor het project en je stelt een planning op. Je maakt vervolgens een personeelsplanning en zet projectteams op van medewerkers die aan het project gaan werken.

Tijdens de looptijd van het project geef je leiding aan het projectteam en je controleert de werkzaamheden. Tussentijds organiseer jij projectvergaderingen. Je maakt afspraken met inleners, overlegt met interne afdelingen en als het nodig is ook met de afnemers. Je beheert het projectdossier en lost tussentijdse problemen op. Je houdt de planning en voortgang steeds in de gaten. Je bereidt de facturatie voor en zorgt ervoor dat die wordt uitgevoerd.

  

MCR-kwaliteit

Als projectleider bewaak jij de kwaliteit van het project. Je ziet toe op het uitvoeren van kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften, milieu- en Arbovoorschriften, milieunormeringen en -bepalingen. Je houdt de budgetten in de gaten en streeft altijd naar verlaging van de kosten. Dit doe je door medewerkers en middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten, het aantal afkeuringen te verminderen en door het team zo goed mogelijk te laten functioneren. Je hebt een mbo-niveau 4-opleiding, een AD- of een hbo-opleiding met aanvullende cursussen gevolgd. MCR stelt je in de gelegenheid om door trainingen up-to-date te blijven.

MCR Machinery geeft jou de bevoegdheid om goederen en diensten in te kopen conform afspraak en op basis van een vastgesteld budget. Je hebt overleg met de klant over technisch inhoudelijke zaken, de planning en/of de uitvoering van de werkzaamheden. Zodra het project is afgerond, verzorg jij de oplevering bij de klant.

Spreekt de functie van projectleider bij MCR Machinery je aan? Stuur je motivatiebrief dan naar info@mcrmachinery.nl ter attentie van Jan Pieter Reijnoudt. We leren je graag kennen! Mocht je vooraf nog vragen hebben, bel dan naar 0527 – 205 900.

 

MCR Machinery stelt geen prijs op acquisitie n.a.v. deze vacature.