Engineer Werktuigbouwkunde/Projectleider

Bruisende Engineer Werktuigbouw met projectkwaliteiten

 

Bruis jij van de creativiteit bij elk mechanisch vraagstuk en ga jij altijd voor een slimme en duurzame oplossing? Dan zijn we op zoek naar jou! Door groei heeft MCR Machinery ruimte voor een inventieve Engineer Werktuigbouwkunde met capaciteiten om een aantal projecten te leiden. Wij ontwikkelen en produceren oplossingen voor de voedselverwerkende industrie (AGF), zoals sorteerlijnen, groentewassers, transportbanden en vulmachines. Binnen dit assortiment leveren we maatwerk in bijvoorbeeld formaten, processen en details, altijd onderhoudsarm en met een lange levensduur. Ook ontwikkelen we continu nieuwe lijnen en machines, vaak gebaseerd op klantwensen. Heeft jouw creatieve brein zin om deze uitdagingen bij MCR Machinery aan te gaan, dan leren we je graag kennen.

 

Ons wensenlijstje

Voordat je solliciteert, hebben we een aantal wensen. Je hebt het diploma werktuigbouw en werkervaring als technisch tekenaar, engineer of projectleider. We vinden het vooral belangrijk dat je vanuit processen denkt en daar passende oplossingen voor bedenkt. Je kunt werken met 3D-softwarepakketten, bijvoorbeeld Solid Works. Aangezien veel pakketten Engelstalig zijn, moet je die taal goed kunnen begrijpen.

 

Ruimte voor jouw inventiviteit

Je kunt fulltime bij MCR Machinery aan de slag. Als engineer werktuigbouw heb je veel afwisseling én verantwoording. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en we waarderen het als je meedenkt met klanten en met ons. Wil jij jezelf ontwikkelen en doorgroeien naar de functie van projectleider, dan stimuleren we dat. Bruist het nog steeds? Neem dan contact op met Jan Pieter Reijnoudt via 0527 – 205 900 of info@mcrmachinery.nl en vertel ons meer over jouw persoon.