Engineer Werktuigbouwkunde

Wat wordt jouw volgende stap?

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt ook voor jouw baan als engineer werktuigbouw. Door je te blijven ontwikkelen, kom je verder. Door nieuwe uitdagingen aan te gaan, spreek jij je creativiteit aan en word je nóg beter in je werk. MCR Machinery biedt jou graag de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen.

 

De functie

Als engineer werktuigbouw zorg jij voor maatwerk oplossingen voor de machines die wij maken. MCR Machinery is sterk in het produceren van verwerkingslijnen voor de voedselverwerkende industrie, zoals de agrarische sector en groente-verwerkende bedrijven. Jij past ons basisassortiment aan de wensen van de klant aan, bijvoorbeeld in formaten, processen en details. Ook zorg je dat de machines binnen een lijn perfect op elkaar aansluiten. Het is daarom belangrijk dat je denkt in oplossingen en in processen. Bij onze machines ligt de focus op gebruiksgemak, weinig onderhoud, waterbesparing en een lange levensduur. Naast het basisassortiment ontwikkelt MCR Machinery continu nieuwe machines. Vaak komen die voort uit wensen van klanten. Jij kunt jouw creativiteit en inventiviteit inzetten om de maatwerk wensen van onze klanten om te zetten naar praktische en duurzame machines. Om klanten het ontwerp goed te kunnen laten zien, werken wij met een 3D tekenpakket (Solid Works).

 

Ons team

Ons team bestaat momenteel uit 2 engineers, een projectleider, 4 lassers en een aantal monteurs. Jij komt daar dus als engineer werktuigbouw bij. De lijnen zijn kort, zowel binnen ons bedrijf als naar onze klanten. Dat werkt efficiënt en voorkomt miscommunicatie.

 

We leren je graag kennen

Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière en wil je graag onderzoeken of dat bij MCR Machinery is? Neem dan contact op met ons via 0527 – 205 900 of info@mcrmachinery.nl. We leren je graag kennen.

Wij stellen geen prijs op acquisitie m.b.t. deze functie.