Filter aardappels, groente en fruit

Productgroep

Bewerkingen

Paprika's wassen

Zorg voor luisvrije (bio)paprika's met de Undine wasmethode van MCR Machinery en sla 2 vliegen in 1 klap: schone paprika's en een langere houdbaarheid.

MCR Pompoenwasser

Compacte pompoenwasser voor het wassen en polishen van pompoenen. De ideale oplossing voor kleinere pompoentelers door de besparing van tijd en energie.

Waslijn fruit, groente en zoete aardappelen

Zoete aardappels (bataten) en diverse soorten groente en fruit wast u brandschoon met het gepatenteerde wassysteem van MCR Machinery. Langer houdbaar

Complete verwerkingslijn aardappels + groente - MCR Machinery

MCR Machinery fabriceert complete verwerkingslijnen voor het wassen en verwerken van groenten, fruit en aardappelen. Neem contact op voor meer info.

Was- drooglijn voor o.a. pompoenen - MCR Machinery Flevoland

Kies voor het wassen en drogen van pompoenen voor de was- en drooglijn van MCR Machinery, Flevoland.

Groente snijband van machinefabriek MCR Machinery, Flevoland

Met de groentesnijder van MCR Machinery (Marknesse, Flevoland) kunt u uw klanten nog meer bieden dan gewassen en gesorteerde groente en aardappels.

trommelwassers voor groente en aardappelen - MCR Machinery

De trommelwassers van MCR Machinery voor effectief wassen van wortelen, winterpeen, aardappelen, pastinaken, knolselderij en rode bieten. Lees meer

Transportbanden en opvoerbanden - MCR Machinery Flevoland

Transporteer uw aardappelen, groenten en fruit eenvoudig door uw productieruimte met de opvoerbanden van MCR Machinery uit Flevoland. Ook maatwerk.

Rvs kistenkantelaar - MCR Machinery Marknesse (Flevoland)

Gebruik de kistenkantelaar van MCR Machinery (Flevoland) om producten te storten vanuit de kist. Leverbaar voor diverse kistafmetingen en in rvs of staal.

Lappendroger voor gewassen - MCR Machinery Flevoland

Snel en behoedzaam drogen na het wassen van aardappelen, groenten en fruit is belangrijk. Gebruik de rollendroger van MCR Machinery uit Flevoland

Container vulinstallatie - MCR Machinery Marknesse, Flevoland

RVS container-vulinstallatie voor transport producten en afval - Neem contact op met MCR Machinery uit Flevoland om de mogelijkheden te bespreken

RVS Bigbag vuller van MCR Machinery in Marknesse (Flevoland)

Kies voor afvullen op volume of gewenst gewicht met RVS bigbag en kistenvuller van MCR Machinery in Marknesse (Flevoland). Voor diverse soorten bigbags.

doppensorteertrommel groente - MCR Machinery Flevoland

Kleine reststukjes tussen uw gesneden groente? Kies voor de doppensorteertrommel van MCR Machinery, Flevoland. De trommel verwijdert de stukjes effectief

MCR Vijzels voor producttransport en afvoeren reststromen.

MCR Machinery produceert diverse opvoervijzels voor het transporteren van producten en reststromen. De transportschroef is leverbaar in rvs of staal. Vraag naar de opties.

Waslijn meloen wassen - MCR Machinery, Marknesse Flevoland

Met de meloenenwasser van MCR Machinery kunt u meloenen zowel wassen als desinfecteren.

Mobiele skid / RVS container-vulinstallatie - MCR Machinery

De RVS container-vulinstallatie van MCR Machinery is een mobiele skid die een product zonder morsen in een container krijgt. De installatie is vervoerbaar.

Polisher verwijdert haarwortels groente | MCR Machinery

De polisher van MCR Machinery verwijdert haarwortels van o.a. wortelen. Verbetert de doorstroom in het verwerkingsproces. Ook voor andere producten.

MCR Snijmachine voor wortelen

Snijd met de snijmachine van MCR Machinery gebruiksafhankelijk verschillende lengtes en diktes wortelen. Leverbaar in diverse uitvoeringen en capaciteiten.