MCR Pompoenwaslijn

Bent u op zoek naar een pompoenwaslijn? MCR Machinery in Marknesse (Flevoland) is gespecialiseerd in het ontwikkelen van diverse machines en verwerkingslijnen voor de groenteverwerkende industrie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze pompoenwaslijnen en pompoendrooglijnen. Het wassen en drogen van uw pompoenen was nog nooit zo eenvoudig. Met de revolutionaire Undine wastechniek bespaart u bovendien veel water en arbeidskosten. Met onze pompoenwasser kunnen alle soorten pompoenen grondig maar behoedzaam gewassen worden. Denk hierbij aan de eenvoudig te wassen hokkaido en butternut pompoenen. Juist ook de apart gevormde soorten als sweet dumpling, muskaat, kabocha, crown prince en de spaghetti pompoen kunt u eenvoudig en snel schoon wassen met de MCR wasband. Klik op onderstaande link om onze producten te bekijken.

 

Specialist in pompoenwaslijnen en pompoendrooglijnen

De pompoenwaslijnen en pompoendrooglijnen van MCR Machinery zijn:

 

1. Onderhoudsarm
2. Eenvoudig te reinigen
3. Gebruiksvriendelijk

Bovendien heeft onze verwerkingslijn een productvriendelijke werkwijze. Daardoor breken de stelen van uw pompoenen niet tijdens het wassen en drogen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt de MCR Machinery waslijn en drooglijn voor pompoenen?

De pompoenwaslijnen en pompoendrooglijnen van MCR Machinery hebben een voorweekbassin waarin het product ingeweekt en voorgereinigd wordt. Door middel van een pomp worden de pompoenen uit het bad naar de wasmachine gestuwd. Nadat de pompoenen zijn gewassen, gaan ze draaiend over de pompoendrooglijn heen. Aan de rollen van de pompoendrooglijn zijn oranje sponsen bevestigd. De sponsen nemen het aanhangende vocht van de pompoenen op. Bekijk deze video om een goede indruk van onze pompoenwasser te krijgen.

Een pompoenwasser naar uw wens

Bij MCR Machinery heeft u de keuze uit zowel nieuwe producten als occasions. Staat de gewenste pompoenwasser niet tussen de occasions of nieuwe producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen voor iedere wens de juiste pompoenwasser realiseren. Ook kunt u uw pompoenwaslijn en pompoendrooglijn uitbreiden met een ventilator. De ventilator zorgt ervoor dat uw pompoenen nóg sneller drogen. Naast de pompoenwaslijn en pompoendrooglijn vindt u in ons assortiment onder andere de rvs kistenkantelaar, lappendroger, viltdrogervijzels, drum washer, trommelwasser en transportschroef. Ook hebben wij machines om uw zoete aardappels te wassen, ook wel bataat wassen genoemd. 

.

Multifunctionele verwerkingslijn

Wilt u naast pompoenen ook andere producten wassen en drogen? Dat kan! De waslijnen en drooglijnen van MCR Machinery zijn geschikt voor diverse producten. Denk hierbij aan: zoete aardappels, aardappels, wortels en sinaasappels. Wij leveren onze machines en verwerkingslijnen dan ook aan diverse branches. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De mogelijkheden voor pompoenen wassen en drogen

Op zoek naar een verwerkingslijn voor het wassen en drogen van uw pompoenen? MCR Machinery denkt graag met u mee hoe wij de verwerkingslijn kunnen optimaliseren en aanpassen aan uw wensen. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0527-205900 of stuur een e-mail naar info@mcrmachinery.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor pompoenwas- en drooglijnen.

 

 

Bekijk hier ons totale aanbod