Pompoenwaslijn

Bent u op zoek naar een pompoenwaslijn? MCR Machinery is gespecialiseerd in het ontwikkelen van diverse machines en verwerkingslijnen. Denk hierbij onder andere aan de pompoenwaslijnen en pompoendrooglijnen. Het wassen en drogen van uw pompoenen was nog nooit zo eenvoudig. Klik op onderstaande link om onze producten te bekijken.

 

Bekijk ons aanbod

Specialist in pompoenwaslijnen en pompoendrooglijnen

De pompoenwaslijnen en pompoendrooglijnen van MCR Machinery zijn:

 

1. Onderhoudsarm
2. Eenvoudig te reinigen
3. Gebruiksvriendelijk

Bovendien hanteert de verwerkingslijn een productvriendelijke werkwijze. De stelen van uw pompoenen breken niet tijdens het wassen en drogen. Wilt u meer weten? Vul dan ons ''bel mij terug'' formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Hoe werkt onze waslijn en drooglijn voor pompoenen?

Onze pompoenwaslijnen en pompoendrooglijnen kenmerken zich door een bunker voor het kantelen van de kuubkisten. Nadat de pompoenen zijn gewassen, gaan ze draaiend over de pompoendrooglijn heen. Aan de rollen van de pompoendrooglijn zijn oranje sponsen bevestigd. De sponsen nemen het aanhangende vocht van de pompoenen op. Bekijk deze video om een goede indruk van onze pompoenwasser te krijgen.

Een pompoenwasser naar uw wens

Bij ons heeft u de keuze uit zowel nieuwe producten als occasions. Staat de gewenste pompoenwasser er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen voor iedere wens de juiste pompoenwasser realiseren. Ook kunt u uw pompoenwaslijn en pompoendrooglijn uitbreiden met een ventilator. De ventilator zorgt ervoor dat uw pompoenen nóg sneller drogen. Daarnaast vindt u in ons assortiment onder andere de RVS kistenkantelaar, lappendroger, viltdrogervijzels, drum washer, trommelwasser en transportschroef. Ook hebben wij machines om uw zoete aardappels te wassen. Ook wel bataat wassen genoemd. 

.

Multifunctionele verwerkingslijn

Wilt u naast pompoenen ook andere producten wassen en drogen? Dat kan! Onze waslijn en drooglijn zijn geschikt voor diverse producten. Denk hierbij aan: zoete aardappels, aardappels, wortels en sinaasappels. Wij leveren onze machines en verwerkingslijnen dan ook in diverse branches. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De mogelijkheden voor pompoenen wassen en drogen

Op zoek naar een verwerkingslijn voor het wassen en drogen van uw pompoenen? MCR Machinery denkt graag met u mee. Bijvoorbeeld bij het optimaliseren of aanpassen van uw verwerkingslijn. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0527-205900. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@mcrmachinery.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden omtrent het ontwikkelen van pompoenwaslijnen.