Vijzels

Bent u op zoek naar vijzels? Vijzels worden ook wel transportvijzels of wormschroeven genoemd. Vroeger werden ze ingezet om het water eenvoudig omhoog te brengen in molens. Vandaag de dag worden ze ook voor andere doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het diagonaal en verticaal transport van bulk- en stortgoederen in de voedingsindustrie, chemie en afvalverwerking. Met als doel de productstroom zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Heeft u een RVS transportvijzel (of wormschroeven) nodig? Op deze pagina vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod

 

RVS transportvijzels op maat

Wilt u op een snelle, veilige en hygiënische manier bulk- en stortgoederen transporteren? MCR Machinery is gespecialiseerd in het produceren van RVS transportvijzels. Indien gewenst bouwen wij voor u een vijzel op maat. Daarbij speelt gemak in gebruik, reiniging en onderhoud een belangrijke rol. Wij begrijpen dat dit een must is in de voedselverwerkende industrie. De voedselverwerkende industrie stelt namelijk steeds hogere eisen aan onder andere hygiëne en veiligheid. MCR Machinery denkt op dit gebied graag met u mee!

Onderhoud en reparatie van vijzels

Door uw vijzels goed te onderhouden verlengt u de levensduur van uw vijzels. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Schakel MCR Machinery in om uw transportvijzels regelmatig te onderhouden. Naast ontwikkeling en onderhoud van vijzels behoort reparatie van bestaande transportvijzels ook tot de mogelijkheden.

Unieke oplossingen

MCR Machinery is niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van transportvijzels. Wij ontwikkelen heel veel verschillende machines en verwerkingslijnen voor het wassen, snijden, polijsten, sorteren, verpakken en transporteren van groente en fruit. Op onze website vindt u een overzicht van onze producten, waaronder de In ons assortiment vindt u onder andere de RVS kistenkantelaartransportschroef en pompoenwaslijn. Bij al onze producten behoort uiteraard maatwerk tot de mogelijkheden. Door maatwerk aan te bieden, heeft MCR Machinery voor iedereen een geschikte oplossing. Bovendien zijn wij ook het adres voor gebruikte machines. Bekijk online onze occasions.

De juiste vijzel

Wat uw wensen ook zijn, bij MCR Machinery vindt u altijd de juiste transportvijzel. Heeft u vragen? Bel dan gerust naar 0527-205900 of stuur een e-mail naar info@mcrmachinery.nl. Wij helpen u graag verder. Wanneer u op zoek bent naar meer informatie over onze vijzels kunt u ook het contactformulier op onze website vrijblijvend invullen.

Top <h4>mcrmachinery.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/occasions/">Occasions</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/https://www.facebook.com/mcrmachinery/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/contactgegevens/">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/vacatures/">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/bel-me-terug/">Bel mij terug</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/pompoenwaslijn/">Pompoenwaslijn</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/rvs-kistenkantelaar/">RVS kistenkantelaar</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/transportschroef/">Transportschroef</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/vijzels/">Vijzels</a></li> </ul>