Transportschroef

Bent u op zoek naar een geschikte transportschroef? MCR Machinery biedt allerlei maatwerk mogelijkheden voor schroeftransport. Transportschroeven worden gebruikt om een product op een snelle, veilige en hygiënische manier te verplaatsen. Wij ontwerpen producten die aansluiten op uw wensen en houden daarbij rekening met de materialen, afmetingen en andere specificaties. De schroeven die MCR Machinery produceert zijn geschikt voor continu transport. Benieuwd naar de specifieke mogelijkheden van asloos schroeftransport? Wij nemen met u graag de opties door, zodat u de meest geschikte transportschroef voor uw situatie krijgt.

 

Mogelijkheden van asloos schroeftransport

Transportschroeven worden ook wel aangeduid met de termen vijzel, verdeelschroef en schroeftransporteur. Bent u al op de hoogte van de mogelijkheden van schroeftransport? Een asloze schroef speelt onder andere een belangrijke rol bij de verwerking van afvalstromen en slib. Ook in de voedingsmiddelenindustrie en tuinbouw zien we schroeftransport terug. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Werking van een transportschroef

Hoe werkt een transportschroef? Een transportschroef bestaat uit een trog of buis met daarin een spiraalvormige schroef. Door de schroef te draaien, wordt het product verplaatst. Met een schroef kunt u onder andere poeders, slurries of granulaten transporteren, doseren of verdelen. De transportschroef biedt u hiervoor allerlei mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden

MCR Machinery is gespecialiseerd in maatwerk. Wij fabriceren producten van uitstekende kwaliteit en kunnen details of het hele product op maat leveren. MCR Machinery denkt graag met u mee en adviseert u over de mogelijkheden. Zo kunnen wij de transportschroef in verschillende uitvoeringen leveren, waarbij het verschil zit in de capaciteit, de behuizing, het materiaal, de afwerking en of een schroef geschikt is voor horizontaal, schuin of verticaal transport. Verder bestaat ons assortiment onder andere uit de RVS kistenkantelaar, vijzels, lappendrogerdrum washer, trommelwasser en pompoenwaslijn. Ook hebben wij machines om uw zoete aardappels te wassen. Ontdek zelf de mogelijkheden van MCR Machinery om bijvoorbeeld een bataat te wassen!

Zoektocht naar een geschikte transportschroef

Benieuwd wat MCR Machinery kan betekenen op het gebied van schroeftransport? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0527-205900 of een mail te sturen naar info@mcrmachinery.nl. Wij informeren u graag over onze producten en helpen u bij het maken van de juiste keuze op het gebied van transportschroeven.

 

Bekijk hier ons totale aanbod