Transportschroef

Bent u op zoek naar een geschikte transportschroef? MCR Machinery biedt allerlei mogelijkheden voor schroeftransport. Transportschroeven worden gebruikt om een product op een snelle, veilige en hygiënische manier te verplaatsen. Wij ontwerpen producten die aansluiten op uw wensen en houden daarbij rekening met de materialen en afmetingen. Daarnaast zijn de schroeven geschikt voor continu transport. Benieuwd naar de specifieke mogelijkheden van asloos schroeftransport? Dan nemen wij graag de opties met u door. Samen met u gaan wij op zoek naar geschikte transportschroeven.

 

Bekijk ons aanbod

 

Mogelijkheden van asloos schroeftransport

Transportschroeven worden ook wel aangeduid met vijzel, verdeelschroef en schroeftransporteur. Bent u al op de hoogte van de mogelijkheden van schroeftransport? Een asloze schroef speelt onder andere een belangrijke rol bij de verwerking van afvalstromen en slib. Dat niet alleen, want ook in de voedingsindustrie en tuinbouw ziet u de schroeftransport terug. Wilt u meer weten? Vul dan ons ''bel mij terug'' formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

 

Werking van een transportschroef

Hoe werkt een transportschroef? Een transportschroef bestaat uit een trog of buis met daarin een spiraalvormige schroef. Het draaien van de schroef zorgt ervoor dat het product verplaatst. Met een schroef kunt u onder andere poeders, slurries of granulaten transporteren, doseren of verdelen. Al met al, de transportschroef biedt u genoeg mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden

MCR Machinery is gespecialiseerd in maatwerk. Wij bestellen producten van uitstekende kwaliteit of maken indien gewenst het product voor u op maat. MCR Machinery denkt graag met u mee en adviseert u over de mogelijkheden. Zo vindt u bij ons verschillende uitvoeringen van de transportschroef. Hierbij zit het verschil in de capaciteit, de behuizing, het materiaal, de afwerking en of een schroef geschikt is voor horizontaal, schuin of verticaal transport. In ons assortiment vindt u onder andere de RVS kistenkantelaar, vijzels, lappendrogerdrum washer, trommelwasser en pompoenwaslijn. Ook hebben wij machines om uw zoete aardappels te wassen. Ontdek zelf de mogelijkheden om bijvoorbeeld een bataat te wassen van MCR Machinery!

Zoektocht naar een geschikte transportschroef

Benieuwd wat MCR Machinery kan betekenen op het gebied van schroeftransport? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0527-205900, een mail sturen naar info@mcrmachinery.nl of het formulier op onze website in te vullen. Wij informeren u graag over onze producten en helpen u bij het maken van de juiste keuze op het gebied van transportschroeven.