RVS kistenkantelaar

Bent u op zoek naar een RVS kistenkantelaar? De MCR kistenkantelaar is zeer geschikt voor het machinaal legen van uw kisten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is de MCR kistenkantelaar leverbaar in zowel RVS als staal. De afmeting van de kist bepaalt welk soort kistenkantelaar het meest geschikt is. Wij leveren de kistenkantelaar in diverse afmetingen. Wilt u uw te kantelen producten direct wegen? Geen probleem! De MCR kistenkantelaar is eenvoudig te voorzien van loadcellen, zodat u ook de gewichten kunt bepalen van de te kantelen producten.

 

Bekijk ons aanbod

De voordelen van onze kistenkantelaar

MCR Machinery ontwikkelt diverse machines en verwerkingslijnen voor het wassen, snijden, polijsten, sorteren en verpakken van groente en fruit. Een belangrijke randvoorwaarde is het eenvoudig schoonhouden (in een zo kort mogelijke arbeidstijd) van de machines en verwerkingslijnen met een optimaal resultaat op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Met de MCR kistenkantelaar profiteert u van:

 

1. Topkwaliteit

2. Indien gewenst inclusief loadcellen

3. Leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen (stalen of RVS kistenkantelaar)

4. 24 uur per dag, 6 dagen per week bereikbaar voor onderhoud aan uw machines of het verhelpen van acute storingen

5. Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

 

Maatwerk

Duidelijke meerwaarde van MCR Machinery is het meedenken met de klant en de hoge mate van flexibiliteit voor wat betreft het ontwikkelen, construeren en installeren van machines en verwerkingslijnen. Wij kunnen in onze werkplaats onder andere de kistenkantelaar op maat maken. Heeft u maatwerk wensen? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee, zodat u nog efficiënter en effectiever kunt werken. Een kistenkantelaar van RVS of staal die volledig voldoet aan uw wensen begint bij MCR Machinery! Wilt u meer weten? Vul dan ons Bel mij terug formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

 

Duurzame producten

Wij ontwikkelen, construeren en installeren al onze machines en verwerkingslijnen in eigen beheer. Dat heeft als voordeel dat wij altijd maatwerk aan kunnen bieden. Zo weet u zeker dat de kistenkantelaar van RVS of staal aansluit op uw wensen. Door enkel met producten van gerenommeerde merken te werken, zijn wij in staat u de beste kwaliteit te leveren. Wat uw wensen ook zijn, met onze kistenkantelaar bent u verzekerd van jarenlang werkplezier.

 

RVS kistenkantelaar kopen

Bent u benieuwd naar onze producten? Bekijk online ons gehele assortiment, waaronder de vijzels, drum washer, trommelwasser, lappendroger, viltdrogertransportschroef en pompoenwaslijn. Ook hebben wij machines om uw zoete aardappels te wassen. Dit heet bataat wassen. Wij bieden tevens geregeld gebruikte machines aan. Bekijk onze occasions via onze website. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0527-205900, een e-mail te sturen naar info@mcrmachinery.nl of vul ons ''bel mij terug'' formulier in. Wij helpen u graag verder wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een RVS kistenkantelaar (op maat).