Rvs kistenkantelaar

Bent u op zoek naar een rvs kistenkantelaar? De kistenkantelaar van MCR Machinery is zeer geschikt voor het machinaal legen van uw kisten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast rvs is de MCR kistenkantelaar leverbaar in staal. De afmeting van de kist bepaalt welk soort kistenkantelaar het meest geschikt is. Wij leveren de kistenkantelaar in diverse afmetingen. Wilt u uw te kantelen producten direct wegen? Ook dat is mogelijk! De MCR kistenkantelaar is eenvoudig te voorzien van loadcellen, zodat u ook op gewicht kunt legen.

 

De voordelen van onze kistenkantelaar

MCR Machinery ontwikkelt diverse machines en verwerkingslijnen voor het wassen, snijden, polijsten, sorteren en verpakken van groente en fruit. Een belangrijke randvoorwaarde is het eenvoudig schoonhouden (in een zo kort mogelijke arbeidstijd) van de machines en verwerkingslijnen met een optimaal resultaat op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. MCR Machinery hecht daarom grote waarde aan gebruiksgemak en efficiency bij het reinigen van machines zoals de kistenkantelaar. Met de MCR kistenkantelaar profiteert u van:

 

1. Topkwaliteit

2. Indien gewenst inclusief loadcellen

3. Leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen (kistenkantelaar van rvs of staal)

4. Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

 

Maatwerk

De duidelijke meerwaarde van MCR Machinery is het meedenken met u als klant en de hoge mate van flexibiliteit voor wat betreft het ontwikkelen, construeren en installeren van machines en verwerkingslijnen. Wij kunnen in onze werkplaats onder andere de kistenkantelaar op maat maken. Heeft u maatwerk wensen voor andere producten? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee, zodat u nog efficiënter en effectiever kunt werken. Een kistenkantelaar van RVS of staal die volledig voldoet aan uw wensen begint bij MCR Machinery! Neem contact met ons op voor een kistenkantelaar naar uw wensen.

 

Duurzame producten

Wij ontwikkelen, construeren en installeren al onze machines en verwerkingslijnen in eigen beheer. Dat heeft als voordeel dat wij u altijd maatwerk kunnen aanbieden. Zo weet u zeker dat de kistenkantelaar van rvs of staal perfect matcht met uw wensen. Door uitsluitend met machines van gerenommeerde merken te werken, zijn wij in staat u de beste kwaliteit te leveren. Wat uw wensen ook zijn, met de kistenkantelaar van MCR Machinery bent u verzekerd van jarenlang werkplezier.

 

RVS kistenkantelaar kopen

Bent u benieuwd naar onze andere producten? Bekijk online ons gehele assortiment, waaronder de vijzels, drum washer, trommelwasser, lappendroger, viltdrogertransportschroef en pompoenwaslijn. Ook hebben wij machines om uw zoete aardappels te wassen, het zogenaamde bataat wassen. Verder bieden wij regelmatig gebruikte machines aan. Vaak zijn die ingeruild door onze klanten. Bekijk onze occasions en neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0527-205900 of een e-mail te sturen naar info@mcrmachinery.nl. MCR Machinery helpt u graag verder wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een RVS kistenkantelaar (op maat).

 

 

Bekijk hier ons totale aanbod