Nieuws

29 mei

Afgelopen week hebben we 2 mooie rvs kettingbanen geleverd aan een bakkerij in Nederland voor het aan en afvoeren van bak blikken.

Lees meer

24 januari

Leuk artikel over onze waslijn op de biobeurs.

Lees meer

18 januari

Wij zijn weer klaar voor een dagje Biobeurs in Zwolle. U bent welkom op stand 235!

Lees meer

9 januari

Volgende week staan wij op de biobeurs in Zwolle. Wij nodigen u van harte uit op onze stand 235!

Lees meer

30 oktober

Wie heeft onze reclame al gezien in Emmeloord? Wie weet iemand die opzoek is naar een nieuwe uitdaging? Delen wordt gewaardeerd☺️

Lees meer

1 september

Vorige week is er een pompoenwasser geleverd in Ouddorp. De machine zal ook gebruikt worden voor het wassen van sierfruit. De machine is gelijk in bedrijf genomen en draait naar teverdenheid van de klant.

Lees meer

6 juli

Ook op agf.nl een vermeld stukje over een pompoenwaslijn van ons

Lees meer

5 juli

Een gepubliceerd stukje op biojournaal.nl

Lees meer

9 juni

Vanmiddag is de auto geladen voor een klusje in Duitsland maandag. Maandag deze nieuwe deeg afvoer installatie monteren en dinsdag in bedrijf stellen.

Lees meer

2 mei

Afgelopen maand zijn er weer diverse projecten geleverd waar onder andere dit prachtige project, een mobiele Rvs container vul installatie.

Lees meer

25 april

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker m/v wie weet iemand die hier geschikt voor is? Delen wordt gewaardeerd!

Lees meer
Top <h4>mcrmachinery.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/occasions/">Occasions</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/contactgegevens/">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/vacatures/">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/bel-me-terug/">Bel mij terug</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/pompoenwaslijn/">Pompoenwaslijn</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/rvs-kistenkantelaar/">RVS kistenkantelaar</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/transportschroef/">Transportschroef</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/vijzels/">Vijzels</a></li> </ul>