Nieuws

3 november

https://www.facebook.com/288971467947122/posts/1178302265680700/

Lees meer

29 september

Afgelopen weken is er in België hard gewerkt aan een project. Hier leveren wij een bordes met daarop en onder diverse vijzels en silo’s. Tevens verzorgen wij de montage van aangeleverde machines.

Lees meer

29 september

Afgelopen weken hebben wij weer een aantal pompoen was en drooglijnen opgeleverd. Momenteel hebben wij nog 1 machine beschikbaar, deze machine is te huur.

Lees meer

29 mei

Afgelopen week hebben we 2 mooie rvs kettingbanen geleverd aan een bakkerij in Nederland voor het aan en afvoeren van bak blikken.

Lees meer

24 januari

Leuk artikel over onze waslijn op de biobeurs.

Lees meer

18 januari

Wij zijn weer klaar voor een dagje Biobeurs in Zwolle. U bent welkom op stand 235!

Lees meer

9 januari

Volgende week staan wij op de biobeurs in Zwolle. Wij nodigen u van harte uit op onze stand 235!

Lees meer

30 oktober

Wie heeft onze reclame al gezien in Emmeloord? Wie weet iemand die opzoek is naar een nieuwe uitdaging? Delen wordt gewaardeerd☺️

Lees meer

1 september

Vorige week is er een pompoenwasser geleverd in Ouddorp. De machine zal ook gebruikt worden voor het wassen van sierfruit. De machine is gelijk in bedrijf genomen en draait naar teverdenheid van de klant.

Lees meer

6 juli

Ook op agf.nl een vermeld stukje over een pompoenwaslijn van ons

Lees meer
Top <h4>mcrmachinery.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/producten/">Producten</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/occasions/">Occasions</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/contactgegevens/">Contactgegevens</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/vacatures/">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/bel-me-terug/">Bel mij terug</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/privacy/">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/pompoenwaslijn/">Pompoenwaslijn</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/rvs-kistenkantelaar/">RVS kistenkantelaar</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/transportschroef/">Transportschroef</a></li> <li><a href="https://www.mcrmachinery.nl/vijzels/">Vijzels</a></li> </ul>