Meewerkend Voorman

Wat houdt je functie in?

Als Meewerkend Voorman ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördineren van de dagelijkse gang van zaken binnen de werkplaats en deels in de tekenkamer. Je geeft dagelijks leiding, deelt de werkzaamheden in en controleert daar waar nodig. Naast de leidinggevende taken werk je zelf ook mee in de werkplaats en op locatie; dit omvat ongeveer vijftig procent van de tijd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van werkorders, invoeren van verkooporders, verzorgen van bestellingen van onderdelen en bewaak je de levertijden en waarborg je de gemaakte afspraken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot storingen en aanvragen.

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij MCR Machinery BV in Marknesse. Een groeiend bedrijf dat machines maakt voor de voedselverwerkende industrie. Wij zijn een jong en ambitieus team en hebben als doel de klant een goed werkende machine te leveren die voldoet aan de klantwensen. Samen met jouw creativiteit, gevoel voor techniek en goede ideeën kunnen we dit doel ook halen.

Onze nieuwe collega:

  • Heeft leidinggevende kwaliteiten, kan oplossingsgericht werken, kan omgaan met tijdsdruk en heeft technische kennis;
  • Beschikt over een afgeronde technische opleiding op minimaal mbo-4 niveau of je hebt dit niveau bereikt door werkervaring;
  • Heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Denkt mee met de klant en het bedrijf, en verliest de commerciële belangen niet uit het oog;
  • Is in het bezit van een VCA certificaat, of is bereid dit te behalen;
  • Heeft kennis van ERP systemen;
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.

Wat bieden wij?

Een fulltimebaan en een afwisselende functie met veel verantwoording. De kans om te werken binnen een hecht team, met enthousiaste collega’s. Een goed marktconform salaris passend bij opleiding en ervaring, met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak en scholingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Interesse?

Zie jij je toekomst als Meewerkend Voorman binnen een groeiend en succesvol bedrijf? Pak dan je kans bij MCR Machinery BV! Solliciteer via de solliciteerknop of neem direct contact op met Jan Pieter Reijnoudt via telefoonnummer 0527-205900 of via info@mcrmachinery.nl.

Top